Home > Foto tegeltje

Foto tegeltje

Foto tegeltjes ontwerpen doe je snel en eenvoudig op Tegeltjesfabriek.nl. Kies een thema en plaats daarin de foto of begin met een leeg tegeltje ontwerp. Upload jouw allermooiste afbeelding of foto en plaats de afbeelding in het tegeltje ontwerp. Vergroot, verklein of bewerk de foto of afbeelding totdat deze naar wens op het tegeltje staat. Jouw tegeltje met foto is klaar om te bestellen.

Foto tegeltjes maken

Selfie op een foto tegeltje

Foto op tegeltje laten bedrukken

Wil jij een mooie familiefoto op een tegeltje laten bedrukken of heb je een grappige foto van je huisdier die je wilt laten vereeuwigen? Kies dan een foto of afbeelding en maak een ontwerp. Alle foto tegeltjes worden full colour bedrukt en kunnen in verschillende formaten en vormen worden gemaakt. Of je nu kiest voor een foto tegeltje waarbij de afbeelding de tegel volledig bedekt of een mooie fotocollage van hexagon tegeltjes. Het tegeltje ontwerp is geheel naar wens te personaliseren. Een foto tegeltje is leuk voor jezelf, maar ook een erg persoonlijk cadeau om te geven. 

Een gepersonaliseerd foto tegeltje is een uniek geschenk voor iedere gelegenheid
Zee Dijkstra, blije klant

Inspiratie foto tegeltjes

Maak een foto tegeltje waarbij het tegeltje volledig is gevuld met de foto
Maak een fotocollage op een tegeltje
Combineer een tegeltje met foto, met tekst en leuke extra’s
Kies een thema kader of een Delfts Blauw kader en plaats jouw foto in het kader
Bewerk de foto op het tegeltje met effecten in de editor

Foto tegeltje bedrukken voor iedere gelegenheid

Een gepersonaliseerd foto tegeltje is een uniek geschenk voor iedere gelegenheid. Ben je op zoek naar een mooi kraamcadeau of een origineel relatiegeschenk? Maak dan een foto tegeltje. Kies een thema en formaat en ga aan de slag. Voeg naast foto’s eventueel ook nog tekst, clip-arts, vormen en meer extra’s toe aan je tegeltje ontwerp.

Winkelwagen