Home > 50 jaar tegeltje

50 jaar tegeltje

Ken jij iemand die binnenkort de magische mijlpaal van 50 jaar aantikt? Ook wel een Abraham of Sarah genoemd? Hoe leuk is het om deze bijzondere leeftijd uitbundig te vieren? Wil jij een leuk cadeau voor een 50 jarige bedenken? Maak dan een leuk tegeltje zodat de Abraham of Sarah een blijvende leuke herinnering heeft aan deze prachtige leeftijd. Bekijk de spreuken en tegeltjes wijsheden hieronder of bedenk er helemaal zelf eentje. Even helemaal personaliseren in de editor en jouw unieke 50 jaar tegeltje cadeau is klaar.

  • -10% Standaard Tegeltje - Tegeltjesfabriek

    Tegeltje maken

    Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 8,95. incl. btw
  • -14% Rechthoekig Tegeltje - TegeltjesfabriekRechthoekig Foto Tegeltje - Tegeltjesfabriek

    Rechthoekig tegeltje maken

    Oorspronkelijke prijs was: € 13,95.Huidige prijs is: € 11,95. incl. btw

Veel gestelde 50 jaar cadeau vragen

50 jaar gouden ballon tegeltjes

Een leuk cadeau voor een Abraham maken

Ken jij iemand die binnenkort de 50 jarige leeftijd gaat bereiken? Dat kun je niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan. Je kunt net als alle andere verjaardagen een cadeau kopen, maar is het niet veel origineler om zelf een cadeau te maken. Ontwerp bijvoorbeeld een leuk tegeltje met een Abraham spreuk en personaliseer het tegeltje helemaal naar wens. Voeg bijvoorbeeld grappige foto’s van de Abraham toe, zowel recente als jeugdfoto’s en combineer dit met een leuke tekst. Zo heb je een uniek cadeau waar de Abraham nog lang met een mooie herinnering op terug zal kijken.

50 jaar is een bijzondere mijlpaal daarom wilde we Sarah verrassen met een origineel cadeau, dat is zeker gelukt met ons tegeltje

Voorbeeldteksten 50 jaar tegeltjes

Ben ik eindelijk 50 jaar krijg ik zo’n kut tegeltje
Abraham 50 jaar! Niet meer perfect, maar sommige onderdelen zijn nog geweldig
Ik ben geen 50, maar 18 met 32 jaar levenservaring
Een wijntje lust ze maar al te graag, Sarah is alweer 50 vanaf vandaag
Er als 50 uitzien is geweldig, als je 60 bent
Ouwe taart of niet Abraham blijft om te smullen
49 oude sokken aan de lijn, voor de 50ste moet je binnen zijn
Abraham wil het zelf niet weten, maar wij zijn het niet vergeten
Het doet ons deugd, Sarah begint aan haar tweede jeugd
Paniek, paniek, 50 is half antiek

Spreukentegeltje voor een Sarah ontwerpen

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een toekomstige Sarah? Heb je weleens gedacht aan een gepersonaliseerd tegeltje? Maak een leuk tegeltje met een 50 jaar spreuk of maak een uniek tegeltje met een vleugje humor. Kies een van de bovenstaande spreuken of bedenk er eentje helemaal zelf. Zoek daarna een leuk Delfts Blauw thema uit en je kunt aan de slag. Pas het tegeltje helemaal aan totdat het Sarah tegeltje volledig naar wens is. Wedden dat de toekomstige Sarah nog jarenlang veel plezier heeft van haar unieke cadeau?