Home > Gelegenheid

Een tegeltje voor iedere gelegenheid

Een tegeltje met tekst of foto is passend voor iedere gelegenheid, als cadeau of gewoon lekker voor jezelf. Ben jij op zoek naar een uniek en persoonlijk relatiegeschenk? Ook dan is een tegeltje bedrukken de perfecte uitkomst.

Welke gelegenheden zijn er allemaal?

Een tegeltje is het ideale geschenk voor iedere gelegenheid. Of je nou op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau voor een verjaardag van een Abraham 50 jaar, het afscheid van een collega, een kraamcadeau, een Moederdag cadeau of iets totaal anders? Een tegeltje maken is altijd een goed idee. Kies een van de gelegenheden en bijbehorende spreuken en bestel direct via de editor. Of pas nog het een en ander aan totdat jouw tegeltje ontwerp helemaal naar wens is gepersonaliseerd en bestel daarna eenvoudig via Tegeltjesfabriek.

Gelegenheden voor een gepersonaliseerd cadeau

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau? Maak dan een leuk spreuken tegeltje of geef een dierbare herinnering met een foto tegeltje.

Pensioen

Voor de 65 plussers

Moederdag

Voor de allerliefste moeder

Collega

Vol waardering of gewoon zomaar
Lachende dame om grappige tegeltjes

Grappig

Geschrokken dame om kut tegeltjes

Kut tegeltje

Huisnummer 52 tegeltjes

Huisnummer

Vriendschap tegeljtes

Vriendschap

Een mooi cadeau voor je maatje
Liefde valentijn tegeltjes

Liefde

Voor Valentijn of gewoon zomaar
50 jaar tegeltjes

50 jaar

Voor Sarah of Abraham
40 jaar op taart tegeltjes

40 jaar

mijlpalen moet je vieren
gelegenheid sinterklaas

Sinterklaas

wie zoet is krijgt tegeltjes
gelegenheid kerst

Kerst

tegeltje voor onder de boom

Kan ik ook zelf een ontwerp maken?

Wil je een tegeltje maken voor een bepaalde gelegenheid zoals Moederdag en staat jouw spreuk er niet tussen? Klik dan op een willekeurig tegeltje en open de editor. Hier kun je zelf een tegeltje ontwerpen volledig aangepast op jouw wensen en behoeften. Zie je een mooi thema of randje, maar wil je alleen de tekst aanpassen? Ook dan klik je op het tegeltje naar keuze en pas je eenvoudig de tekst aan in de editor.

Hoe maak je een tegeltje?

Wil jij zelf een tegeltje maken? Doe dan vooral je inspiratie op tussen alle gelegenheden en ontwerp vervolgens helemaal zelf een tegeltje. Dit kun je doen door op tegeltje eigen ontwerp te klikken of een willekeurig tegeltje te openen. Open de editor en begin met ontwerpen. Heb je al een design gemaakt en wil je die op een tegeltje laten bedrukken? Open de editor en upload jouw design als afbeelding of PDF bestand.

Winkelwagen