Home > Huisnummer tegeltje

Huisnummer tegeltje

Ben jij op zoek naar een origineel huisnummerbordje? Wist je dat je ook een tegeltje kunt gebruiken als huisnummer? Super leuk en origineel om bij de voordeur op te hangen. Kies voor een HD tegeltje zodat je huisnummerbord nog lang mooi blijft. Maak jij een mooi ontwerp voor een huisnummer tegeltje in de editor? Je kunt bijvoorbeeld zelf een unieke rand ontwerpen of kiezen uit een van de Delfts Blauw thema’s. Daarnaast kun je ook kiezen om enkel het huisnummer op het tegeltje te laten bedrukken of ook de namen van de bewoners erbij te doen. Ontwerp jouw huisnummer bordje helemaal zelf en personaliseer het tegeltje volledig naar jouw wensen. Wedden dat jullie het origineelste huisnummerbordje hebben van de hele straat?

  • -10% Standaard Tegeltje - Tegeltjesfabriek

    Tegeltje maken

    Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 8,95. incl. btw
  • -14% Rechthoekig Tegeltje - TegeltjesfabriekRechthoekig Foto Tegeltje - Tegeltjesfabriek

    Rechthoekig tegeltje maken

    Oorspronkelijke prijs was: € 13,95.Huidige prijs is: € 11,95. incl. btw

Veel gestelde huisnummerbordje vragen

Huisnummer 52 tegeltjes

Een huisnummerbordje tegeltje ontwerpen

Ben jij helemaal geïnspireerd geraakt en wil jij zelf een huisnummer tegeltje ontwerpen? Start dan met het maken van een ontwerp in de editor. Kies een thema of begin met een blanco ontwerp. Het is eventueel ook mogelijk om een design of een afbeelding in zijn volledigheid te uploaden. Deze kun je dan op het tegeltje laten bedrukken. Is jouw ontwerp voor het huisnummer tegeltje helemaal af en naar wens? Dan kun je het tegeltje bestellen en wordt jouw tegeltje full colour bedrukt.

Wij hebben een huisnummerbordje gemaakt bij TegeltjesFabriek en krijgen nog iedere dag leuke opmerkingen

Inspiratie huisnummerbord tegeltje

Maak een huisnummer tegeltje met enkel het huisnummer
Maak een huisnummer tegeltje met het huisnummer en de namen van de bewoners
Maak een tegeltje met enkel de namen van de bewoners
Maak een huisnummer tegeltje met het huisnummer en een foto
Maak een huisnummer tegeltje en upload jouw ontwerp via de editor

Huisnummer tegeltje cadeau geven

Ken jij iemand die net is verhuisd of ben je op zoek naar een leuk housewarming cadeau? Maak dan een huisnummer tegeltje. Een super leuk en origineel cadeau en altijd passend. Zo kun je natuurlijk een huisnummer tegeltje bij de voordeur ophangen. Daarnaast is zo’n tegeltje ook leuk om in huis als decoratie neer te zetten of op te hangen bij de poort of in de tuin. Maak een origineel en uniek ontwerp en personaliseer het tegeltje zodat het helemaal past bij de kersverse huiseigenaren.