Home > Stijl

Tegeltjes in verschillende stijlen

In Nederland zijn de meest bekende tegeltjes toch wel de Delfts Blauw tegeltjes met een mooie sierlijke rand. Toch zijn er nog veel meer tegeltje stijlen. Denk bijvoorbeeld aan tegeltje stijlen voor een verjaardag, jubileum, geboorte,een Portugese tegeltjes stijl en meer. Kies jij voor een strak en modern tegeltje of ga je voor een Oud-Hollands tegeltje?

Welke stijlen zijn er allemaal?

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Er zijn zoveel verschillende tegeltje stijlen dat er altijd wel een stijl tussen zit die bij jou past. Kies jij voor een meer klassieke stijl of ga je voor een modern Delfts Blauw tegeltje? Of houd jij juist erg van kleuren? Dan is een kleurrijke stijl wellicht meer iets voor jou.

Onze selectie tegeltje stijlen

Kies hier een stijl die je mooi vindt of klik op een stijl om te starten met het ontwerpen van een blanco tegeltje.

Delfts Blauwe tegeltjes

Voor de 65 plussers

Oud-Hollandse tegeltjes

Voor hem of haar

Portugese tegeltjes

Een nieuwe baan

Hoe kies je een tegeltje stijl?

Iedere stijl tegeltje is volledig personaliseerbaar aan jouw wensen. De tekst en de opmaak van het tegeltje kun je zelf in de editor aanpassen. Wil jij bijvoorbeeld een Delfts Blauw randje of kies jij toch voor een andere kleur? Neem een kijkje tussen alle stijlen en kies er eentje die bij jou past. Vul jouw stijl tegeltje later aan met tekst en andere extra’s. De stijlen die je ziet in het overzicht met de tekst kunnen altijd nog aangepast worden in de editor. Zie jij een stijl die je mooi vindt, maar vind je het lettertype niet mooi? Geen zorgen, dit komt later bij het ontwerpen helemaal goed.

Kan ik ook mijn eigen design maken?

Heb je alle stijlen bekeken maar maak of gebruik je liever je eigen design? Ook dat is mogelijk. Klik op een willekeurige stijl, de editor opent. Kies vervolgens voor blanco tegeltje en er opent een leeg tegeltje op het beeldscherm. Hier kun je door middel van een achtergrond of afbeelding invoegen jouw eigen design toevoegen.