Home > Blog

Blog

pensioen tegeltjes

Tegeltjes met pensioen spreuken

Ken jij iemand die binnenkort met pensioen gaat? Maak dan een leuk tegeltje. Zo kan de toekomstige pensionado met een mooi aandenken gaan genieten van zijn of haar vrije tijd!

collega afscheid tegeltjes

Collega afscheid tegeltjes

Afscheid nemen van een collega? Geef een tegeltje als herinnering. Lees de blog vol inspiratie voor collega tegeltjes als afscheidscadeau.

de leukste moederdag spreuken tegeltjes

De leukste Moederdag spreuken tegeltjes

Op zondag 14 Mei is het alweer Moederdag! Wil jij jouw moeder verrassen met een leuk foto of spreukentegeltje? Lees dan deze blog met inspiratie voor de leukste Moederdag spreuken!

Geef een tegeltje cadeau

Een tegeltje als cadeau geven kan een unieke en persoonlijke manier zijn om iemand anders te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Of het nu voor een verjaardag, een collega, een pensionado, een gouden huwelijk of een andere gelegenheid is, een tegeltje kan een waardevol en blijvend cadeau zijn. Er zijn talloze …

Geef een tegeltje cadeau Lees verder »

Hoe ontwerp je een tegeltje?

Het zelf ontwerpen van een tegeltje kan een leuke en creatieve activiteit zijn om te doen. Of je nu een spreuk, tekst of foto op het tegeltje wilt laten drukken, het is allemaal mogelijk. Hieronder zal ik stap voor stap uitleggen hoe je zelf een tegeltje kunt ontwerpen. Stap 1: Kies een ontwerpprogramma Er zijn …

Hoe ontwerp je een tegeltje? Lees verder »

Winkelwagen