Home > Sinterklaas tegeltje

Sinterklaas tegeltje

Wanneer de Sint in Nederland aankomt, is het tijd voor feest, cadeautjes en lekkernijen. Zowel voor groot en klein is Sinterklaas een feestdag om samen te komen en het leven te vieren. De sint komt graag langs in een versierd huis. Wil jij je huis Sinterklaas proof maken met leuke decoratie? Of ben je juist op zoek naar een uniek Sinterklaas cadeau? Maak dan een gepersonaliseerd tegeltje met Sinterklaas spreuk of quote.

Veel gestelde Sinterklaas cadeau vragen

gelegenheid sinterklaas

Sinterklaas spreuk tegeltje

Heb jij een goede Sinterklaas spreuk die écht gemaakt is voor op een tegeltje? Bedenk jouw eigen Sinterklaas quote of spreuk en plaats deze op jouw eigen tegeltje ontwerp. Liever nog wat extra inspiratie opdoen voor leuke Sint spreuken? Bekijk deze dan hieronder bij de voorbeeldteksten voor Sinterklaas. Heb jij een mooi gedicht geschreven voor bij een surprise of wil je iemand verrassen? Laat dan jouw zelfgeschreven gedicht op een tegeltje bedrukken. Zo kan de ontvanger deze nog jaren bewaren en belandt het niet zomaar in de prullenbak.

Vorig jaar mijn Sinterklaas gedicht op een tegeltje laten bedrukken, super blij met het resultaat
Pieter

Voorbeeldspreuken Sinterklaas tegeltjes

Ik had me die prins op het witte paard toch wat jonger voorgesteld
Ik wil net als Sinterklaas zijn, een paar weekjes per jaar werken
Sinterklaas kapoentje, geef mij maar een miljoentje
Keep calm and eat pepernoten
Sinterklaas, lekker bij de pakken neer zitten
De sint heeft gebeld, ze zoeken nog een zeurpiet
Zijn de daken nat, dan gaat sint nicolaas op zijn gat
Is het eindelijk Sinterklaas, krijg ik zo’n kut tegeltje
Liefde is als Sinterklaas, je moet er wel in blijven geloven
T’ heerlijk avondje is eindelijk gekomen

Sinterklaas attentie personeel

Ben je op zoek naar een kleinigheidje voor Sinterklaas om aan je personeel te geven. En heb je de chocoladeletters en kruidnoten al gehad? Maak dan een gepersonaliseerd tegeltje met een Sinterklaasspreuk. Voeg het bedrijfslogo toe en geef je personeel een leuke Sinterklaas decoratie voor in huis. Als dat geen geweldige sfeer brengt voor Sinterklaasavond.

Winkelwagen