Home > Grappig tegeltje

Grappige tegeltjes

Ben jij op zoek naar een tegeltjeswijsheden met humor? Er bestaan ontzettend veel grappige spreuken. Kies een mooi thema of een leuk Delfts Blauw thema uit en ontwerp jouw eigen grappige tegeltjes. Met humor scoor je altijd en laat dat nou met tegeltjes hetzelfde zijn. Of je nou op zoek bent naar een verjaardagscadeau met een vleugje humor of gewoon een grappig tegeltje voor in huis. Op Tegeltjesfabriek.nl ontwerp je je eigen tegeltje volledig naar wens. Kies of bedenk een mooie spreuk met een vleugje humor en voila.

Veel gestelde vragen over grappige tegeltjes

Lachende dame om grappige tegeltjes

Grappige tegeltjes met spreuken ontwerpen

Heb jij genoeg inspiratie opgedaan voor grappige spreuken met een goede dosis humor? Ontwerp dan nu jouw eigen tegeltje in de editor. Kies een thema of start met een helemaal leeg canvas. Voeg jouw tekst, eventueel foto’s en andere leuke extra’s toe totdat je helemaal tevreden bent over je tegeltje ontwerp. Super eenvoudig en snel geregeld. Nu alleen nog even bestellen en je kunt gaan genieten van jouw grappige tegeltje ontwerp.

Wij hebben in onze vriendengroep altijd een inside joke die alleen wij snappen, deze inside joke zette ik op een tegeltje. Mijn maat vond het het beste cadeau wat hij ooit heeft gekregen

Voorbeeldteksten grappige tegeltjes

Ik wordt met de dag knapper, nu al zin in morgen
Ik google niet mijn vrouw weet het toch altijd beter
Al is het leven nog zo zuur, gelukkig is er altijd nog de frituur
Iedere dag dronken is ook een geregeld leven
De wereld is een gekkenhuis en hier is het hoofdkantoor
Wees niet boos op luie mensen, ze hebben niks gedaan
Problemen? Drink dan oploskoffie
Een nacht niet geslapen is een dag extra geleefd
Ik drink en sport tegelijk, ik noem het Bacardio
Ik neem vandaag een slipperdag

Een tegeltje met humor cadeau geven

Ben je op zoek naar een cadeau met een vleugje humor? Dan kun je met een tegeltje alle kanten op. Maak bijvoorbeeld een grappig tegeltje met een tegeltjeswijsheid of combineer een gekke foto met een leuke spreuk. Maak je ontwerp helemaal naar wens in de editor en jouw cadeau met humor is klaar. Als dat niet grappen en grollen wordt met uitpakken.

Winkelwagen