Home > Liefde tegeltje

Liefde tegeltje

Liefde is een breed begrip en een bijzonder gevoel. Liefde kun je hebben voor een geliefde, maar ook voor je kinderen, vrienden of huisdieren. Het hele jaar door geven we liefde aan de mensen die we lief willen hebben, maar in het bijzonder op Valentijnsdag. Wil jij een geliefde laten weten hoeveel liefde je hebt voor diegene, zeg het met een tegeltje. Kies een van de liefdes spreuken of een tegeltjeswijsheid met het thema liefde en maak je eigen tegeltje. Combineer het eventueel met een romantische foto en je tegeltje is helemaal klaar om gegeven te worden.

Veel gestelde liefde cadeau vragen

Liefde hartjes lollies valentijn tegeltjes

Tegeltje liefde zelf ontwerpen

Wil jij een leuk tegeltje met het thema liefde ontwerpen? Kies dan een liefdes thema of een mooi Delfts Blauw thema. Open de editor en maak jouw eigen tegeltje ontwerp. Vul het tegeltje ontwerp met tekst en eventueel foto’s en leuke extra’s. Pas het tegeltje helemaal aan totdat het naar wens is en bestel het daarna eenvoudig via de website. Alle tegeltjes worden full colour bedrukt en worden gemaakt van écht keramiek.

Ontwerp je eigen tegeltje voor Valentijnsdag en scoor met een uniek en zelfgemaakt cadeau voor jouw geliefde

Voorbeeldteksten pensioen tegeltjes

Chocolade is net als liefde, je kunt er nooit genoeg van hebben
Het is liefde voor het leven, voorgoed en niet voor even
Liefde is net als diarree, het blijft maar komen
Moderne liefde; ik like jou in het echt ook
Liefde is de wens dat het de ander goed zou gaan
Thuis, is waar de liefde woont
Liefde hoeft niet perfect te zijn, als het maar echt is
Oude liefde roest niet, maar je moet hem zeker niet gaan poetsen
Fuck Valentijnsdag, ik hou elke dag van jou!
Liefde overwint alles

Tegeltje met een liefdes spreuk maken

Ben jij op zoek naar een geschenk voor je geliefde of een bijzonder Valentijnsdag cadeau? Maak dan een leuk tegeltje. Een tegeltje is altijd een passend cadeau en kun je helemaal naar wens aanpassen. Bedenk een mooie liefdesspreuk of kies een van bovenstaande spreuken en start met je ontwerp. Of maak een foto tegeltje met een leuke foto van jullie samen. Is jouw foto of spreukentegeltje klaar? Dan kun je het tegeltje eenvoudig bestellen via de website. Voeg eventueel nog wat lieve woorden toe op een wenskaartje of bestel gepersonaliseerd inpakpapier.

Winkelwagen