Home > Blog > Geef een tegeltje cadeau

Geef een tegeltje cadeau

Een tegeltje als cadeau geven kan een unieke en persoonlijke manier zijn om iemand anders te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Of het nu voor een verjaardag, een collega, een pensionado, een gouden huwelijk of een andere gelegenheid is, een tegeltje kan een waardevol en blijvend cadeau zijn.

Er zijn talloze manieren waarop je een tegeltje als cadeau kunt geven, afhankelijk van de persoon aan wie je het geeft en de gelegenheid. Hieronder geven we enkele voorbeelden van hoe je een tegeltje kunt geven als cadeau en wat je erop kunt laten afdrukken.

Verjaardags tegeltje: Als je iemand een tegeltje wilt geven voor zijn of haar verjaardag, kun je er iets op laten afdrukken wat de persoon in kwestie speciaal zal vinden. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn van jullie samen, een lieve boodschap of een grappige quote. Het is ook leuk om een tegeltje te geven met het sterrenbeeld van de persoon erop, vooral als hij of zij erg geïnteresseerd is in astrologie.

Tegeltje voor een collega: Als je iemand wilt bedanken voor zijn of haar hulp op het werk, of als je gewoon iemand wilt laten weten dat je hem of haar waardeert, kun je een tegeltje geven met een boodschap die de persoon aanmoedigt of bemoedigt. Dit kan bijvoorbeeld een quote zijn over het belang van hard werken of een afbeelding van iets wat de persoon leuk vindt.

Tegeltje voor een pensionado: Als iemand met pensioen gaat, is het leuk om hem of haar een tegeltje te geven waarop staat wat hij of zij voor je betekent of wat je wilt wensen voor de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld een afbeelding zijn van een rustig landschap met daaronder de boodschap “Geniet van je welverdiende rust” of een afbeelding van een koffiekopje met daaronder de tekst “Bedankt voor al je harde werk, nu is het tijd om te ontspannen en te genieten”.

Tegeltje voor een gouden huwelijk: Als iemand 50 jaar getrouwd is, is het leuk om een tegeltje te geven waarop staat hoe trots je bent op het huwelijk.