Home > Blog > 5x grappige wijn quotes
grappige wijn quotes

5x grappige wijn quotes

Stap binnen in de wereld van wijn met een knipoog! In deze blog delen we 5x grappige wijn quotes, perfect voor op een Delfts Blauw tegeltje. Van droge humor tot speelse wijsheden, deze spreuken zullen je zeker laten glimlachen tijdens je wijn momentjes. Dus trek een fles open, schenk jezelf een glas in en laat je verrassen door de humoristische kant van het wijnproeven.

Niemand wil een klein glas wijn

Emmer wijn

Ik wil wijn

Ik heb de wijn gered

Het is pas crisis als de wijn op is

Tegeltjes met een quote

Tegeltjes met een quote zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau, waarom zou je dan niet je eigen tegeltje ontwerpen? In onze editor kun je eenvoudig je creativiteit de vrije loop laten en een tegeltje maken dat perfect past bij de persoonlijkheid van degene aan wie je het cadeau wilt geven.

Of het nu gaat om een leuke spreuk, een inspirerende tekst of een grappige wijn quote, met je eigen ontwerp op een tegeltje kun je echt iets speciaals geven. Het is een cadeau dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een blijvende herinnering vormt aan de band die je deelt met degene aan wie je het geeft.

Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en verras iemand die je liefhebt met een uniek tegeltje met een leuke wijn quote erop.

Winkelwagen