Home > Blog > 5x leuke Moederdag quotes

5x leuke Moederdag quotes

Op zondag 12 mei is het weer tijd om de bijzondere vrouwen in ons leven te eren – onze moeders, schoonmoeders, bonus moeders en stiefmoeders. Het is een dag waarop we de kans hebben om onze dankbaarheid te tonen voor hun onvoorwaardelijke liefde en steun. Soms vergeten we te laten weten hoeveel iemand voor ons betekent en lijkt het vanzelfsprekend. Daarom is het belangrijk de sterke, knappe, lieve, prachtige en slimme vrouw in jouw leven te laten weten hoeveel zij voor jou betekent. Laat je inspireren door deze vijf leuke Moederdag quotes en verras jouw moeder met een mooi tegeltje!

Mama, ik vind jou lief

Lieve mama, wat ik je zeggen wou. Ik ben trotser dan trots op jou!

Zonder mijn moeder ben ik als een bloem zonder regen

Voor de wereld ben jij mijn moeder, maar voor mij ben jij de wereld

Mama, ik hou van jou tot de maan en weer terug 

Verras met woorden

Of je nu kiest voor een ontroerende quote, een grappige noot of een diepgaande reflectie, jouw moeder verdient het om op deze speciale dag in het zonnetje gezet te worden. Ben je nog op zoek naar een persoonlijk Moederdag cadeau? Laat je moeders hart verwarmen en verras haar met een Moederdag tegeltje dat zij voor altijd kan koesteren. Achter elk sterk en liefdevol kind staat een krachtige moeder en dat mag zij weten. Deel het met de leukste Moederdag quotes!

Een Moederdag tegeltje met een foto is ook een prachtig geschenk om je moeder mee te verrassen. Of je nu besluit om mooie woorden, foto’s, of een mix van beide te gebruiken, het zal altijd een bijzondere en persoonlijke betekenis hebben.

Winkelwagen